2022-08-19

Vi söker just nu säljare!

Just nu har vi en ny spännande tjänst som säljare utav entreprenadmaskiner ledig. Vi söker dig som är socialt utåtriktad och brinner för försäljning. Du har ett tekniskt intresse och lär dig snabbt.
Vi söker en innesäljare för bemanning utav vårt kontor i Motala/Nykyrka. Som innesäljare hos oss behandlar du inkommande kunder med offerter och uppföljning, visning av maskiner och teknisk rådgivning.


NykyrkaMaskiner är idag en av Sveriges största butiker för mindre entreprenadmaskiner till privatpersoner och företag. Vi arbetar med kunder över hela Sverige och är i dagsläget 10 anställda i Motala. Vi breddar och expanderar vår verksamhet kontinuerligt och ser inom kort även en utbyggnad utav återförsäljare runt om i Sverige. Så vill du vara med och bygga upp ett framgångsrikt företag och bli en pusselbit i en spännande framtid är du just den vi söker.

Maila din ansökan här senast den 25:e September 2022 

Tjänst: Heltid | Lön: Fast+rörlig


 

Vi söker en återförsäljare i Stockholmsregionen med omnejd.

Nykyrka Maskiner är ett väl etablerat varumärke inom mindre hjullastare och grävmaskiner och söker nu återförsäljare i region Stockholm.

Vi erbjuder ett förmånligt avtal som ny återförsäljare, utan krav på stora investeringar.
Så har du en verksamhet idag som du vill expandera eller bredda, tveka då inte att ta kontakt med oss för mer information här.